PL maxi do 22/8_Technopolis_Mechelen

2012 - 2017
Watewy
Hondstraat 100, 8700 Tielt
Hele dag
PLMAuitstap_Technopolis.
Gaat door op:
22/08/2024
Van 08:45 tot 18:00
Prijs: € 15.00
Ben je nieuwsgierig hoe het voelt om op een spijkerbed te liggen, om op een kabel te fietsen van 5 meter hoog of op de maan te wandelen? Doe spiegeltjes dansen met een trom, stuur een heteluchtballon de lucht in of stijg op in onze stofzuigerstoel. Kijk hoe ijzervijlsel een dansje doet, laat een bal zweven of zet gewoon eigenhandig een elektromotor in gang. Zie een staaf uit kwartsglas voor je neus verdwijnen en speel met lenzen. Of beter nog: ontdek waarom onze ijskristallen zo kleurrijk zijn en schrijf een geheime boodschap op onze fosforescerende wand. En wat is een bezoek aan Technopolis zonder enkele demo’s waar je haren van rechtop gaan staan (soms letterlijk!) en een spectaculaire show om achterover van te vallen! Achter elke hoek schuilt een nieuwe ontdekking. Ga mee op pad en ontdek dat wetenschap overal is. Voer één keer je e-mailadres in en je ontvangt de resultaten van je experimenten in je mailbox!



Afspraak uiterlijk: 8u45 Watewy Einde: 18u00 Watewy

Hiervoor niet extra inschrijven voor de speelpleinwerking. Dit is inbegrepen in de dagprijs.

Kosteloos annuleren kan t.e.m. donderdag 15 juni. Nadien wordt een annulatievergoeding aangerekend.
Wie binnen de 2 dagen voor activiteit annuleert of zonder verwittigen niet naar de activiteit komt, betaalt het volledige bedrag.

Goed om weten! Bij bepaalde opstellingen in Technopolis zal men gebruik kunnen maken van het RFID bandje. Bij aankomst heeft je kind de keuze een bandje te nemen. Om de correcte resultaten te bekomen dient er echter per bandje een e-mailadres te worden ingegeven. Je geeft dus best je mailadres mee op een briefje zodat de eventuele resultaten in je mailbox terecht komen.



Inschrijvingsdata
  1. 17/04/2024 19:00 tot 21/08/2024 10:00 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top